Aktuális hírek, információk

Tisztelt Nagykozáriak!

A nagykozári képviselő-testület a 65 év feletti helyi lakosok részére 20.000 Ft. vásárlási utalványt ajándékoz. Az utalvány kézbesítését megkezdtük.

Ahol nem sikerül a kézbesítés valamilyen okból, az érintettek az utalványt 2024. január 2.-4. között reggel 9 órától 11 óráig átvehetik a Polgármesteri Hivatalban a díszteremben.

Aki nem tud személyesen lejönni, teljes bizonyító erejű magánokirattal (két tanúval megerősített meghatalmazás) ellátott meghatalmazott útján is felveheti a támogatást.

Selmeczi György polgármester

Kellemes Ünnepeket!

Hulladékszállítás 2024.

Nagykozár község 2024. évi hulladékszállítási naptára ide kattintva letölthető! (pdf)

Tisztelt Nagykozáriak !

A képviselő-testület a tavalyi évhez hasonlóan a 65 év feletti lakosoknak 20.000 Ft. értékű vásárlási utalvány kiosztásáról rendelkezett. Azon 2023. évben született gyermekek után, akiknek az édesanyja a születés időpontjában nagykozári lakos volt, és a Nagykozári Védőnői Szolgálat gondozásában állnak, 30.000 Ft. támogatást folyósítunk az édesanya által megjelölt bankszámlára. A támogatások kiosztása/folyósítása év végéig megtörténik.

Minden nagykozári lakosnak kellemes ünnepeket kívánok a Testület nevében.

Tisztelettel:    Selmeczi György polgármester

Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ intézményvezetői pályázat

A Pécsi Többcélú Agglomerációs Társulás november 29-i ülésén pályázatot írt ki az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ intézményvezetői feladatainak ellátására.

A dokumentumokat az alábbi linkeken megtekintheti (pdf)